HOME    CONTACT
Digitale communicatie

Wilt u voortaan digitaal met ons communiceren? Vul dan het onderstaande formulier in. Na ontvangst zullen wij deze wijziging intern doorvoeren en ontvangt u voortaan de polis en bijbehorende documenten, facturen en herinneringen per e-mail. Het is belangrijk dat u eventuele wijzigingen van uw e-mailadres direct doorgeeft.

 1. Relatienummer
 2. Voorletter(s)*
  Vul uw voorletters in a.u.b.
 3. Tussenvoegsel(s)
 4. Achternaam*
  Vul uw achternaam in a.u.b.
 5. Postcode*
  De postcode ontbreekt
 6. Straat*
  De straatnaam ontbreekt
 7. Straat
  Ongeldige invoer
 8. Huisnummer*
  Het huisnummer ontbreekt
 9. Woonplaats*
  De woonplaats ontbreekt
 10. Telefoonnummer
  Het telefoonnummer ontbreekt
 11. E-mailadres*
  Het e-mailadres ontbreekt of is ongeldig
 12.  
  Wij sturen een bevestiging naar dit e-mailadres.
 13.  
 14.  
  Ik ga ermee akkoord dat ik voortaan mijn polissen en overige documenten en correspondentie per e-mail ontvang en zal een wijziging van het e-mailadres direct doorgeven.
 15. Akkoord e-mail*
  Uw akkoord ontbreekt
 16.  
  Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens (conform bovenstaande opgave) aangepast worden en dat deze gegevens bewaard worden in mijn dossier.
 17. Akkoord persoonsgegevens*
  Uw akkoord ontbreekt
 18.  
 19. Opmerkingen
  Ongeldige invoer
 20.  
 21.  
  De op dit formulier ingevulde en eventueel nader te overleggen persoonsgegevens worden opgenomen in onze administratie en die van de aanbieder waar het contract of de verzekering wordt aangevraagd. Op onze administratie is ons privacyreglement van toepassing. Deze kunt u op onze website lezen, klik hier. Door te drukken op verzenden gaat u akkoord met ons privacyreglement en opname van uw persoonsgegevens in onze administratie. Van de door ons aangehouden persoonsadministratie wordt een intern verwerkingsregister aangehouden. Op uw verzoek verstrekken wij u een exemplaar.
 22.  
 23.  
 24.